Dijous 5 de novembre: convocatòria de Junta, treballant en el projecte de dinamització econòmica local i en la gestió de l’arribada dels Reis d’Orient

Dijous 5 de novembre: convocatòria de Junta de govern, trucades a comerços i reunió amb l’Associació de veïns de l’Esplai

Matí intens per preparar la Junta de Govern del dilluns vinent. Hi ha quatre punts que haurem de gravar i publicitar, perquè són competències del Ple delegats a la Junta, com vam fer amb les propostes de les càmeres lectores de matrícules.
Junta convocada i, amb la Judith regidora de comerç, anem trucant i/o visitant comerços i establiments. La setmana que ve expliquem als comerços, bars, restaurants i serveis, la proposta de dinamització econòmica que hem estat treballant aquestes setmanes amb la Cambra de Comerç de Tarragona. Ja us l’explicarem!

I per la tarda quedem amb l’Associació de veïns de l’Esplai, que és l’última associació que ens faltava per explicar-los la proposta de l’arribada dels Reis d’Orient d’enguany. Ara ja ho anirem tirant endavant perquè, tot i les circumstàncies especials per la Covid, segueixi essent una nit inoblidable per petits i grans!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari