Dimecres 4 de novembre: dia plujós amb mercat bisbalenc, mesa social i roda de premsa al Vendrell

Dimecres 4 de novembre: dia plujós amb mesa social, roda de premsa al Vendrell i mercat bisbalenc

Ahir a la tarda ja va començar a ploure i avui ens llevem amb pluja fina i el cel molt tapat. Tot i així, la Lorena, el Josep i la Ma Àngela posen parada al mercat, gràcies! A l’Ajuntament, juntament amb la regidora Paqui Cepas, la tècnica d’ocupació i les treballadores socials, fem mesa social per tractar els temes de sol·licituds i tramitacions socials. La Paqui és una gran regidora i està fent una feina molt important al capdavant de la regidoria de benestar social.

A mig matí la Judith i jo anem al Vendrell per la roda de premsa que fem el Partit Demòcrata de la comarca, amb el president de la Vegueria Penedès Jaume Casañas. El motiu és reclamar els serveis de Bus Expres de la comarca a la UAB, l’aeroport i la ciutat de Barcelona, així com amb l’aeroport de Reus i l’estació d’alta velocitat del camp de Tarragona. Cal millorar les nostres comunicacions amb transport públic.

Per la tarda a casa, que avui és un dia ideal. Fer foc a terra i seguir treballant amb l’ordinador.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari