Divendres 30 d’octubre: dia de votacions al Partit Demòcrata

Divendres 30 d’octubre: matí i tarda de votacions al Partit Demòcrata

Divendres al matí voto a l’Àngels Chacón com a candidata a la presidència de la Generalitat pel Partit Demòcrata. Un vot amb tota la confiança i il·lusió a l’Àngels, una gran dona preparada i amb empenta a qui dono tot el meu suport.

Per la tarda votem la nova executiva comarcal del Partit Demòcrata al Baix Penedès i dos nous membres com a consellers nacionals del partit. Voto a la candidatura que es presenta encapçalada pel Jordi Marlès i formada per la Judith de la Bisbal, l’Òscar de Calafell, l’Íngrid de Bellvei, el Josep Anton d’Albinyana i Maria de Llorenç. Una gran executiva i molt contenta perquè la Judith en formi part.
També hem de votar dos consellers nacionals. Hi ha dues places i es presenten dos candidats: l’Òscar de Calafell i la Judith de la Bisbal.
Gràcies Judtih per la teva implicació i compromís, a part de ser la primera bisbalenca que forma part del consell nacional del Partit Demòcrata!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari