Dijous 29 d’octubre: inici de formació per majors de 45 anys, reunions i atents a les noves mesures

Dijous 29 d’octubre: inici de curs per majors de 45 anys, reunions i atents a les noves mesures

A quarts de 10 del matí sóc al CMC amb l’Arantzazu, tècnica d’ocupació municipal, i el Josep Oriol, responsable de formació de la Cambra de Comerç de Tarragona, per donar inici a un curs de 100 hores d’informàtica. Un curs destinat a persones majors de 45 anys aturades, i no és d’informàtica en general sinó d’aprendre a utilitzar les eines informàtiques per fer el currículum i aprendre a buscar feina amb aquestes eines. Molt important perquè la gent més jove, la gent “més digital” ja ho fa, però els majors de 45 anys n’hem d’aprendre.
Un curs gratuït gràcies a la Cambra de Comerç de Tarragona i de l’estreta col·laboració amb SOM Bisbal. És un curs que ha de ser presencial, i per aquest motiu s’haurà d’aplaçar com a mínim 15 dies per a poder continuar. Felicito a l’alumnat i agraeixo una vegada més a la Cambra la seva implicació!

Torno a l’Ajuntament perquè tinc tres reunions. Totes tres presencials amb mascareta, separats i la porta del balcó oberta. La primera amb un ciutadà pel tema del servei d’aigua. La segona amb dos ciutadans per tema del padró d’habitants. I la tercera amb la Judith i l’Associació de veïns de la Miralba, per explicar-los la proposta del Patge Reial i els Reis d’Orient.

Al migdia a casa, atenta a la roda de premsa del govern de la Generalitat sobre les noves mesures. Són restrictives però necessàries veient l’augment de casos a tot el país. Cal seguir-les i, també, reinventar-nos en tot allò que hi havia previst i que s’ha de reorganitzar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari