Dimecres 28 d’octubre: mercat, CDSOC, benvinguda, assemblea comarcal del Partit Demòcrata i Junta de Govern del CCBP

Dimecres 28 d’octubre: mercat, Comissió de seguiment del CDSOC, benvinguda a una nou empadronat, assemblea comarcal del Partit Demòcrata i Junta de Govern al Consell Comarcal

Només sortir de casa vaig cap al mercat, per veure les tres parades bisbalenques que ja estan preparades: la Lorena de Tris-Tras, la Ma Àngela amb l’artesania del vidre i el Josep de l’Ull de Llebre amb cafè i coca de les escales i apuntant comandes de pollastre al forn per emportar. Fa un dia perfecte, després de dos dies de vent fort, i s’hi està molt bé al carrer. Quan torno al migdia, per pagar i agafar la comanda de pollastre, veig que al mercat també s’hi ha afegit la pintora local Antònia Poch, amb els seus quadres. Molt bé!
La segona setmana d’aquesta iniciativa i segur que a la propera s’hi afegeix algun bisbalenc o bisbalenca més.

A les 11 del matí em connecto, des del despatx d’alcaldia, per la comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya). Avui amb dos grans temes: l’estratègia catalana per l’ocupació i l’avaluació de noves oportunitats. De l’avaluació de noves oportunitats, és l’estudi que ens presenten els seus autors de la UB. Reunió llarga però molt interessant.

A les 6 de la tarda torno a l’Ajuntament per donar la benvinguda al nou empadronat, al Miquel. Ve acompanyat dels seus pares perquè és petit. Una gran família amb qui parlem una estona i a qui també els hi lliuro l’obsequi de benvinguda i la informació. L’obsequi, com no podia ser d’una altra manera, és una ampolla de cava de Cellers Domenys.

I seguim! perquè a les 7 de la tarda em connecto a l’assemblea comarcal telemàtica del Partit Demòcrata. Dóna la benvinguda en David Font i en Jaume Casañas, presenten la nova candidatura comarcal. Seguim treballant pels municipis, el Baix Penedès i el país!
Tenim grans persones al Partit Demòcrata a la comarca, treballadores, responsables i amb ganes de seguir endavant, com sempre!

A quarts de 9 del vespre em connecto a l’última reunió telemàtica d’avui, que és la Junta de Govern del Consell Comarcal. No hi ha gaires punts a l’ordre del dia i aprofitem per parlar de la situació de la Covid als diferents municipis.

Al vespre estic cansada. Tots aquests mesos de la Covid, d’incertesa, esgoten més per estar alerta, pendent de totes les normatives i mesures que van sorgint, com ho apliquem, repensant projectes, … i tot això per seguir treballant i fent front a tots els reptes que se’ns posen al davant. S’aconsegueixen grans coses estant rodejada d’un gran equip, professionals i tot l’equip de Compromís i el Partit Demòcrata!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari