Dimarts 27 d’octubre: reunions (telemàtiques i presencials) i benvinguda a una nova empadronada

Dimarts 27 d’octubre: reunions (telemàtiques i presencials) i benvinguda a una nova empadronada

A les 9 del matí la Leo i jo ens connectem amb AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) per una reunió sobre el transport urbà. Hem de tornar a treure la licitació del servei i a través d’AMTU, d’on l’Ajuntament n’és associat, ens assessoren sobre un tema tan complexe com el transport urbà.

A les 12 del migdia em torno a connectar per la reunió amb Quid Comunicació, l’empresa que ens edita la revista municipal Torre de Guaita. El nou exemplar no sortirà fins a finals de novembre però cal anar preparant els temes.

I per la tarda torno a l’Ajuntament, i m’hi acompanya la Judith. A les 5 de la tarda rebem a la Sílvia, una nova empadronada amb qui conversem una bona estona. I després dues reunions, una a les 6 de la tarda i l’altre a dos quarts de 7 de la tarda. Aquestes reunions són amb el president i una vocal de l’Associació de veïns del Priorat i després amb el president de l’Associació de veïns de Can Gordei. El motiu de les dues reunions és el mateix: explicar-los la proposta per la rebuda dels Reis d’Orient. Queden encara molts dies però cal tenir-ho tot previst!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari