23 a 25 d’octubre: divendres i cap de setmana amb Cambra de Comerç de Tarragona, nova temporada del molí d’oli, espectacle del Mago Pop i noves mesures

23, 24 i 25 d’octubre: divendres, dissabte i diumenge amb reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona, inici de la collita d’olives, gaudir de l’espectacle del Mago Pop i noves mesures per frenar la pandèmia

El divendres 23 d’octubre a les 9 del matí, ens reunim la Judith i jo amb el Jordi Cáceres de la Cambra de Comerç de Tarragona. Anem tancant el projecte de dinamització econòmic pel municipi, amb moltes ganes d’explicar-lo!
Avui obre el molí d’oli i, per tant comença la temporada de fer caure olives per saborejar ben aviat del nou oli!

El dissabte 24 d’octubre és un dia de casa anant a comprar i fent feina a casa. Quan surto al terrat a estendre roba, ja se sent la olor del molí d’oli, m’encanta! És la senyal que ja som a la tardor.
Per la tarda molt de moviment davant de casa de tots els tractors que fan cua per anar a abocar les olives. Avui fa molt bon dia i tothom ha aprofitat per anar a la oliva.

El diumenge 25 d’octubre per la tarda anem a Barcelona, per gaudir de l’espectacle “nada és imposible” del Mago Pop. Un regal de Reis que havia de ser pel mes de maig, però amb la pandèmia s’ha retardat fins avui.
Anem i tornem en tren i després caminant des de l’estació de Sants fins al Teatre Victòria.
L’espectacle, increïble! Val molt i molt la pena! A part que s’hi compleixen totes les mesures i podeu anar-hi sense cap problema, la cultura és segura!
El que no és tan segur és el carrer, almenys a Barcelona, ja que de tornada a l’estació veiem molta gent sense mascareta i això és molt complicat de gestionar. Es poden imposar mesures i fer-les complir, però no es pot anar un per un dels ciutadans ni sobre la seva inconsciència.
De tornada és quan es fa la roda de premsa anunciant el toc de queda que avui mateix entra en vigor.
La millor mesura seria la conscienciació de cadascú, però com que no és possible, cal anar aprovant noves mesures cada vegada més restrictives per frenar l’increment de contagis.

El millor és arribar a casa amb la tranquil·litat i a punt per començar una nova setmana.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari