Dijous 22 d’octubre: revisió, enquesta, CDSOC, convocatòria de JGL i últim dia del curs d’oratòria de l’ACM

Dijous 22 d’octubre: revisió, enquesta, Consell de Direcció del SOC, convocatòria de la Junta de Govern local i últimes sessions del seminari d’oratòria de l’ACM

A quarts de 9 del matí sóc a Tarragona per la revisió mèdica de l’Ajuntament, voluntària pels treballadors i treballadores. En faig només una part. A l’anada i la torno passo per la rotonda de la C-51, i em fa molta il·lusió! ara ja van acabant!!

Quan arribo a l’ajuntament, a 3 quarts de 10 del matí, em connecto ràpidament a la reunió telemàtica amb la Fundació Carles Pi i Sunyer. El motiu és una entrevista de la desena edició de l’Observatori de Govern Local, parlant de la situació econòmica i de personal de l’Ajuntament, de transparència, de mesures preses per la covid-19, …
I a les 11 em torno a connectar per participar al Consell de Direcció del SOC, com a membre de l’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Estem connectats fins a quarts de 2 del migdia per treballar tot l’ordre del dia.
Són nou punts amb informació sobre criteris generals de diferents convocatòries d’ocupació, així com informació de la conferència sectorial d’ocupació i altres temes relacionats.

A l’acabar el Consell de direcció, acabem de convocar la Junta de Govern local pel proper dilluns a la tarda.

Dia de videoconferències perquè per la tarda també em connecto de 4 de la tarda a 2 quarts de 9 del vespre! ÉS la tercera i última sessió sobre el curs de perfeccionament d’habilitats de comunicació i oratòria, organitzat per l’ACM
Primer és l’Adrià Alsina qui ens explica el discurs polític efectiu o com aconseguir que t’aplaudeixin. Molt i molt interessant i útil.
I la segona part és amb l’Ignasi Llorente i la comunicació en temps de fake-news i post-veritat. Entrem en teoria i pràctica sobre el que està tant de moda últimament com són les fake-news i, com a tot arreu, a la Bisbal també hi ha alguns sectors o col·lectius que en fan córrer. Però en el cas d’aquí, la majoria segurament volen construir fake-news però, per treballar-ho poc, no els acaba de sortir bé.

Ha estat un curs, de tres tardes, molt útil. Sempre s’aprèn tot i que sigui de manera telemàtica, com aquest.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari