Dimecres 21 d’octubre: mercat local diferent, mesa social, reunió de residus, consulta pública pel reglament del rebost solidari i Consell d’alcaldies

Dimecres 21 d’octubre: mercat local, mesa social, reunió de residus, comencem la consulta pública sobre el reglament del banc d’aliments i Consell d’alcaldes

A les 9 del matí l’equip de govern som al carrer Major, on avui no hi ha mercat però sí que hem proposat als comerços locals que surtin al carrer, sobretot els que estan tancats o els que estan més lluny del carrer Major. Avui s’hi instal·len la Lorena de Tris-tras creacions i el Josep del restaurant Ull de Llebre. Ja m’he firat! He comprat un pijama i una mascareta a la Lorena i un cafè amb coca de les escales i encarregar un pollastre al Josep. Gràcies als dos per sortir al carrer, tothom ho ha agraït i segur que per la setmana que ve, més!

A dos quarts de 10 del matí ens reunim la Paqui i jo amb les treballadores socials per la mesa social. Ens reunim al despatx d’alcaldia amb la porta del balcó oberta i amb la mascareta posada tota l’estona.
Ja fa uns anys que vam aprovar les meses socials i tracten diversos temes.
A les 12 del migdia la Leo i jo ens reunim amb l’empresa Cespa i amb l’empresa que ens ha fet l’estudi de residus per seguir treballant sobre el porta a porta al municipi. Cada vegada estem més aprop de començar-ho!

Per la tarda publiquem la informació de com i perquè fem una consulta pública pel reglament del rebost solidari.
El rebost solidari és el que abans era el banc d’aliments. Doncs havia funcionat sempre i fins a finals del 2018, sense reglament ni protocol de funcionament. Segurament això no sorprendrà a ningú, i menys si es recorda qui eren les regidores de serveis socials des que es va crear el banc d’aliments i fins a finals del 2018. Nosaltres vam crear un protocol mentre no aprovéssim un reglament i ara fem el primer pas que és la consulta pública. Al web de l’ajuntament hi ha la consulta on es recullen tots els suggeriments per crear aquest reglament que, una vegada preparat, s’aprovarà per Ple a partir del 23 de novembre, que és l’últim dia per fer propostes.

I per la tarda toca Consell Comarcal del Baix Penedès. Avui Consell d’alcaldies amb molts temes a tractar i comentar, només cal dir que ha començat a les 7 de la tarda i hem acabat a dos quarts de 10 del vespre. Hem tractat temes d’ocupació i de residus principalment.

Un dia intens!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari