Dilluns 19 d’octubre: celebració de casament civil i comissió de seguiment del CDSOC

Dilluns 19 d’octubre: celebració de casament civil, comissió de seguiment del CDSOC i tarda a Barcelona

Avui a les 10 del matí celebro el casament civil del Juan Antonio i la Ma Carmen, veïns de la Bisbal. Sempre és un goig celebrar casaments i més encara en aquestes circumstàncies! Moltes felicitats parella i per molts anys!
Després del casament m’afegeixo a la reunió telemàtica de la comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del SOC). Avui és sobre els criteris generals de la convocatòria anticipada 2021 del projecte singulars d’ocupació juvenil, línia 2. Seguim amb temes d’ocupació reinventant i adaptant-se a la realitat.

Per la tarda anem a Barcelona. Hi anem en tren, com sempre. El vagó molt buit a l’anada i bastant ple a la tornada. Es fa estrany baixar a l’estació de Passeig de Gràcia i veure els bars i restaurants tancats.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari