17 i 18 d’octubre: cap de setmana a la Bisbal amb celebració de casament, cine Gaudí i menjar per emportar

17 i 18 d’octubre: cap de setmana a la Bisbal amb celebració de casament, cine Gaudí i menjar per emportar

El dissabte 17 d’octubre al matí és com la majoria de dissabtes: comprar per tota la setmana als comerços de la Bisbal.
Per la tarda se’m gira feina! A les 5 de la tarda tinc el goig de celebrar el casament, a la sala gran del CMC, el Francisco Andrés i la Yolanda. Amb la sala decorada per la bisbalenca Eva de Secrets Vintage Un dia molt especial per la parella, i més tenint en compte la situació que vivim però l’amor no s’atura! Que sigueu molt feliços!
A les 6 de la tarda, després que els nuvis i pocs convidats marxin i s’hagi desinfectat la sala, és el torn del cicle de cinema Gaudí en català. Avui l’Associació de la Gent Gran és qui ven les entrades de la pel·lícula/documental d’en Jaume Plensa “¿Puedes oírme?“. Molt interessant, amb ganes de fer la volta al món per gaudir de les seves escultures en directe i en el seu entorn!
Al vespre sopem pizzes de la pizzeria bisbalenca El Racó de la pedra.

El diumenge 18 d’octubre, dia tranquil a casa i amb dinar que anem a buscar al restaurant  bisbalenc Ull de Llebre. Cal fer costat als bars i restaurants que han hagut de tancar i que ofereixen menjar per emportar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari