Dimecres 7 d’octubre: dono la benvinguda a tres famílies i em reuneixo amb l’Associació de veïns del Priorat

Dimecres 7 d’octubre: benvinguda a 3 noves famílies i reunió amb l’Associació de veïns del Priorat

Aquest matí em reuneixo amb el president i una vocal de l’Associació de veïns del Priorat. Una reunió periòdica i molt important, perquè les associacions són la veu dels seus socis. Parlem de varis temes que els preocupen i de diverses propostes. És una gran associació que, quan no hi havia la pandèmia, feien moltes activitats. Ara toca esperar-se a què tot millori. Gràcies per tota la feina que feu!
I avui dono la benvinguda a 3 famílies que fa poc que han vingut a viure a la Bisbal. Ja vaig comentar en un altre post que, degut a la pandèmia, no convidàvem als nous empadronats al CMC amb explicació, obsequi i copa de cava. Ara els atenc jo com alcaldessa i els hi dono la informació i obsequi, una ampolla de vi o de cava de la nostra cooperativa Cellers Domenys.
Aquest matí dono la benvinguda a dues famílies, en dues hores diferents, i aquesta tarda a una altra. Avui coincideix que les tres famílies ja tenien l’habitatge com a segones residències i que, per tot el que hem viscut aquest any, han decidit convertir-la en la seva primera residència. Gent molt maca amb qui he passat una bona estona parlant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari