5 i 6 d’octubre: començo la setmana amb l’ACM, temes de comerç i gestió de residus

5 i 6 d’octubre: dilluns i dimarts amb comitè executiu de l’ACM, preparant la campanya de dinamització econòmica, visita a Barcelona i reunió de la gestió de residus

El dilluns 5 d’octubre al migdia em connecto, des del despatx d’alcaldia, al comitè executiu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Són comitès periòdics on debatem temes relacionats amb el món municipal, amb tot el que té a veure amb Ajuntaments i municipis. Estem quasi dues hores i molt interessants. Presideix el comitè el president de l’ACM, Lluís Soler.

El dimarts 6 d’octubre a les 9 del matí ens reunim la Judith, la tècnica d’ocupació i jo amb la Cambra de Comerç de Tarragona per anar vestint la campanya de dinamització econòmica local que tenim prevista per d’aquí unes setmanes. Moltes ganes de poder explicar-la! Creiem que és una molt bona oportunitat per potenciar el comerç local. Ens reunim però també anem a visitar la majoria d’establiments del municipi amb la Cambra.
Al migdia marxo cap a Barcelona amb tren des de Calafell, com sempre, per una visita. Aquests dies els trens no van gaire bé per obres a l’estació de Sants. Paciència!
I per la tarda hem connecto, des de casa, per la reunió de gestió de residus ultimant-ho tot, juntament amb l’empresa contractada, la Leo i el Félix. També podrem posar-nos-hi ben aviat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari