Divendres 2 d’octubre: servei d’abastament d’aigua, licitació de les càmeres lectores de matrícules, reunió de portaveus i nou llibre

Divendres 2 d’octubre: comissió de seguiment amb Aqualia, obertura del sobre C d’una licitació, reunió amb portaveus i començo nou llibre

Avui fa un dia de vent i pluja, més de començaments d’hivern que de tardor, i m’agrada!
A les 10 del matí tenim comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua potable i clavegueram, amb representants de l’Ajuntament i representants de l’empresa Aqualia que és qui té la concessió del servei.
Fins ara fèiem les comissions al meu despatx, però aquesta és la primera que fem presencial des de febrer i, per espai i distàncies, la fem a la biblioteca ja que al matí està tancada.
Una reunió d’hora i mitja amb molts punts sobre el servei. El municipi és gran i cada xarxa és diferent, tot això fa que sigui molt complexe i més tenint en compte que abans del 2015 no es feia cap inversió (a part de la del dipòsit del Priorat que ens va hipotecar a tots) ni seguiment del servei. En aquestes comissions tractem teme concrets i són reunions imprescindibles per millorar-ne el funcionament.

A tres quarts de dotze del migdia marxem ràpid cap a l’Ajuntament perquè a les 12 del migdia tenim l’obertura del sobre C de la licitació de les càmeres lectores de matricules. Aquesta obertura és amb públic i venen quatre representants de les set empreses que s’hi han presentat. Primer donem a conèixer les valoracions que han fet els tècnics de les diferents propostes presentades, en funció del que marca el plec de clàusules. I procedim a obrir el sobre C electrònic, que és el de la oferta econòmica. Ara els tècnics valoren la oferta i fan la proposta de l’empresa adjudicatària provisional. Un projecte llarg però que serà molt beneficiós pel municipi!

I a la 1 del migdia em reuneixo amb alguns dels portaveus dels grups municipals. Ahir ens vam reunir la mesa de negociació del personal municipal i, fa unes setmanes, vaig convocar els portaveus dels grups municipals per explicar-los la reunió. L’any passat, en el procés de redacció i aprovació de la RLT (Relació de llocs de treball) ja els vam reunir per explicar-ho. I avui també els havia convidat per explicar la reunió d’ahir. Han vingut els portaveus de Compromís amb la Bisbal, el PSC i Ara la Bisbal. Hem comentat els temes d’ahir i d’altres relacionats. Es dóna sempre tota la informació per molts mitjans i aquesta era una reunió presencial, a partir d’aquí cadascú considera si cal venir o no. Tot i que després alguns dels que no han assistit ens acusen de no ser transparents …

Avui acabo de llegir el llibre d’en David Nel·lo “Les amistats traïdes“. M’he hagut de llegir mig llibre perquè m’atrapi, perquè al començament em semblava lent i una mica pesat però a mesura que avances t’atrapa i la segona part és molt interessant!
Ara començaré el llibre “Cap fred, cor calent“, de l’Artur Mas. Amb ganes de llegir-lo!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari