Dimecres 30 de setembre: acabo el mes de setembre amb reunions, benvingudes, un nou número de la revista i Ple al CCBP

Dimecres 30 de setembre: acabo el setembre amb reunions, benvingudes a dues empadronades, un nou número de la revista i Ple al Consell Comarcal

Al matí la Leo i jo ens reunim amb l’enginyer i l’empresa que va fer el pou de l’Esplai, pel tema de la posada en funcionament. Cada dia estem més a prop que sigui una realitat.
Després ve una nova empadronada pel servei de benvinguda i a mitja tarda una altra! Xerrem i els hi lliuro informació i un obsequi. Benvingudes!

Durant el matí arriba un nou número de la revista municipal Torre de Guaita amb molta informació de projectes, propostes i informació municipal. Hi trobareu també fotografies de la Festa Major emmascarada i vàries festes que s’han fet amb totes les mesures. La gran prova és que, durant els quinze dies posteriors no ha sorgit cap positiu d’aquestes trobades controlades. Ara toca això, aprendre a organitzar-ho i gaudir-ho d’una altra manera i hem comprovat que es pot fer!

Per la tarda tinc una altra reunió, aquesta d’urbanisme, i a quarts de vuit del vespre (i fins les deu de la nit!) Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès. El celebrem de manera telemàtica, perquè som més de trenta consellers comarcals que hi assistim. M’hi connecto des de casa. Un Ple amb quaranta punts a l’ordre del dia, d’on destaco mocions a favor de la indústria a la comarca, l’aprovació del Pla de mandat 2019/2023 i l’aprovació del compte general del Consell Comarcal del 2019.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari