25 i 26 de setembre: divendres i dissabte culturals

Divendres 25 i dissabte 26 de setembre: concert del festival EVA i cinema Gaudí

Dos dies culturals! El divendres 25 de setembre al vespre vaig, amb la Judith, a les caves Llopart. Del Festival EVA (En Veu Alta) ens han convidat, juntament amb altres Ajuntaments que hem acollit espectacles, a gaudir del concert de Xarim Aresté “Brilla per tu”.
Un concert diferent en un entorn ideal. Això sí, un vespre molt i molt fred! Fa un temps de novembre i gaudim del concert ben arrupides!
A l’acabar el concert compartim una copa de cava a l’exterior, on coincidim amb l’alcalde de Llorenç i regidores de Cunit. Fem Penedès!

El dissabte 26 de setembre fa temps de finals de tardor amb temperatures baixes. Al migdia a casa encenem el foc a terra i dinem a la brasa, boníssim!

Per la tarda tornem amb el cicle Gaudí de cinema en català. Degut als mesos de confinament que es va deixar de fer el cinema, aquesta és la segona sessió. Avui toca “La innocència” amb Laia Marull i Sergi López.
L’aforament és limitat, som una vintena i seiem tots separats. Avui la venda d’entrades és a càrrec del Grup de Geganters i Grallers de la Societat.
Pel·lícula ambientada al sud de Catalunya, en un poblet durant les festes d’estiu i la vida d’una noia de 15 anys i la seva família. M’ha agradat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari