Dimarts 22 de setembre: comença la tardor!

Dimarts 22 de setembre: comencem la tardor amb assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar i un seminari web de mobilitat

Avui comença la tardor i ja fa un dies que ho sembla, per la pluja i temps canviant. M’agrada la tardor!

Al migdia tenim assemblea ordinària de la Mancomunitat de l’Albornar, i és la primera que fem telemàtica. Hi assisteixo amb la Judith i la Leo que també en són membres. Hi participem juntament amb tres representants dels Ajuntaments d’Albinyana, Banyeres i Santa Oliva.

I per la tarda assisteixo, des de casa, a un seminari web que m’he apuntat de la Secretaria d’infraestructures i mobilitat. És de mobilitat activa, de garantir un espai pels vianants a través d’una guia de mesures per a l’actuació de les administracions.
Molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari