Divendres 18 de setembre: matí a Barcelona i vespre a l’última nit musical a Mas de les Gralles

Divendres 18 de setembre: matí a Barcelona i vespre a l’última nit musical d’estiu a Mas de les Gralles.

Avui he d’anar a Barcelona, en tren com sempre. Des de començaments de març que no hi anava i no puc evitar que faci respecte. La sort és que puc anar-hi caminant des de l’estació de Passeig de Gràcies i això tranquil·litza!
Al tren molt bé, no hi ha tanta gent com altres vegades, potser per l’hora, i tothom mira de seure separat i amb la mascareta posada. A Barcelona hi ha bastanta gent pels carrers, tothom amb mascareta, tot i que no és significatiu perquè no vaig per llocs turístics i no noto la baixa d’afluència de gent.
Al migdia ja sóc a casa, prova superada!

Al vespre vaig amb la Judith, regidora de cultura, a l’última nit musical d’estiu a Mas de les Gralles. Un lloc especial amb bona música i bona companyia. Juanjo, ja pots començar a preparar l’edició de l’estiu del 2021!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari