Dijous 17 de setembre: signatura del conveni amb Joventut Bisbalenca CF, Consell de Direcció del SOC i reunió del Partit Demòcrata de la Bisbal amb en David Bonvehí

Dijous 17 de setembre: signatura del conveni amb Joventut Bisbalenca CF, Consell de Direcció del SOC i reunió del Partit Demòcrata de la Bisbal amb en David Bonvehí.

A les 11 del matí la Leo i jo rebem el president de Joventut Bisbalenca CF, Luís Federico, per signar el conveni que vam aprovar per Junta. El conveni amb Joventut Bisbalenca CF és per contribuir econòmicament i logísticament amb l’entitat, per fomentar l’esport i el treball en equip, durant la temporada 2020/21.
Serà una temporada complicada per la incertesa en la Covid però amb la bona voluntat de la junta, de les famílies i prenent totes les precaucions, però sortirà endavant!

A les 12 del migdia em connecto, des del despatx, a la videoconferència del Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). Hi assisteixo com a representant de l’ACM.
Des de mitjans de març que tant les comissions de seguiment com el consell de direcció són telemàtiques. Degut a la situació actual, així ens és possible continuar amb aquesta feina tan important. Els temes tractats són: l’aprovació dels criteris generals de modificació de l’Ordre TSF/170/2018, de 8 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de programes de formació professional per a l’ocupació adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el SOC i l’aprovació de la proposta de reprogramació del Programa Operatiu de l’FSE de Catalunya 2014-2020.
També comentem la situació actual i el nou curs. Acabem a la 1 del migdia.

I al vespre, bona part dels associats del Partit Demòcrata a la Bisbal ens connectem amb videoconferència amb el president David Bonvehí. És a petició del nostre cap local per parlar de la situació, novetats i l’inici del nou curs polític. Gràcies David per assistir-hi i gràcies Joan per convocar-la!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari