Dilluns 14 de setembre: inici del curs escolar, dues obertures de pliques i Junta de Govern Local

Dilluns 14 de setembre: inici del curs escolar, dues obertures de pliques i Junta de Govern Local

Avui comença un nou curs escolar, el curs 2020/21, un curs molt diferent però necessari de començar. A la Bisbal els equips directius de l’escola i l’institut tot l’estiu que treballen per tenir-ho tot a punt i, a partir d’aquí, anar adaptant-ho a la realitat. A la Llar d’infants municipals ja van començar dilluns passat.
És un inici diferent però sense incidents. Esperem que, gràcies a tots, segueixi així!

A les 12 del migdia tenim l’obertura del sobre A, corresponent a la documentació administrativa, de la licitació de les càmeres lectores de matrícules. S’hi han presentat set empreses. Ara toca fer notificació a alguna que no ho ha presentat tot i, després, ja podrem continuar.
A continuació hem obert el sobre A de la licitació del servei de consergeria del camp de futbol municipal, per empreses d’inserció. S’hi han presentat tres empreses i, com en la licitació de les càmeres, cal que notifiquem a alguna perquè amplii informació. L’important és no aturar-ho i seguir!

A les 7 de la tarda fem Junta de Govern, amb 22 punts a l’ordre del dia amb les següents propostes aprovades:
– l’acta de la Junta anterior

– contracte menor d’un espectacle teatral per la Fira

– dues devolucions de fiances per obres finalitzades

– aprovació inicial del projecte d’enderroc de la masia de la Miralba
Ara es publicarà al BOP (Butlletí Oficial de la Província) i començaran a comptar els 30 dies hàbils d’exposició al públic. Una vegada transcorreguts els dies, quedarà aprovat definitivament i es podrà preparar la licitació per les obres d’enderroc.

– declaració responsable d’una activitat

– set altes de targetes al servei del Punt Verd

– instal·lació d’un comptador social

– conveni amb Joventut Bisbalenca CF
Aprovem el conveni amb Joventut Bisbalenca per la temporada 2020/21 que, com cada any, és el suport de l’Ajuntament per poder tirar endavant el club amb tots els equips des dels més petits fins els més grans.

– ajuda social puntual

– aprovació de factures per un total de 19.046,01€

– proposta de despeses menors

– subvencions d’entitats culturals 2020
No s’ha presentat cap entitat durant el termini de convocatòria i la declarem deserta. No és estrany que moltes entitats culturals, que no han pogut fer cap activitat aquest any, no puguin justificar després les despeses per la subvenció. L’any que ve segur que ja tornaran a estar en marxa!

– dues llicències urbanístiques

– els beneficiaris i imports de les subvencions al transport escolar 2019/20

Després ens quedem l’equip de govern per seguir amb la reunió de govern.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari