11, 12 i 13 de setembre: Diada Nacional de Catalunya i solidaritat amb els treballadors de la cristaleria de l’Arboç

11, 12 i 13 de setembre: Diada Nacional de Catalunya “diferent” i fent costat als treballadors de Glass Saint Gobain a l’Arboç

El divendres 11 de setembre és la Diada Nacional de Catalunya que, enguany, és molt i molt diferent de les últimes. Els últims 8 o 9 anys marxàvem cap a Barcelona (menys l’any que vam anar a Tarragona i l’any de la via) en el tren de les 10 del matí, per fer una volta i dinar aviat i així al mig dia ja érem al lloc assignat de la manifestació. Aquest any el sentiment i la lluita són els mateixos però, per evitar aglomeracions, ens quedem a casa.
Des de la regidoria de cultura s’ha organitzat per avui, amb la Judith al capdavant, un gran concert per commemorar la Diada: l’espectacle “Bestial!” del Quartet Mèlt.
Sóc una gran fan d’ells des que els vaig descobrir al programa “Oh happy day” de TV3 i els he vist en dues actuacions. Avui actuen a la Bisbal i ahir ja teníem l’aforament complert.
Tothom ha sortit encantat de l’actuació! Quatre veus a “capella” que, sense música d’instruments, senties la música de les seves veus. Espectacular!
Abans del concert llegeixo el manifest de la diada de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i després gaudim d’aquest espectacle.

I el diumenge 13 de setembre per la tarda la Judith i jo, juntament amb la família, anem a l’Arboç per acompanyar els treballadors i treballadores de la planta Glass Saint Gobain, la Cristalera de l’Arboç, pel tancament imminent anunciat fa poques setmanes. És una de les indústries que dóna més feina a la comarca i varis bisbalencs estan en aquesta malaurada situació.Comparteixo amb els alcaldes de la comarca i en Ferran Bel, la mobilització d’avui.
Seguim lluitant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari