Dijous 10 de setembre: matí de preparació de sol·licitud de subvencions i tarda de tormenta i reunió a l’escola municipal de música

Dijous 10 de setembre: matí de sol·licitud de subvencions i tarda de tormenta i de reunió de l’escola municipal de música

Aquest matí estem preparant vàries subvencions que ha convocat la Diputació de Tarragona pels Ajuntaments per despeses i projectes al voltant de la Covid-19: despeses de material, recuperació econòmica, recuperació ocupacional, … La Diputació ha actualitzat i adaptat les seves subvencions a la realitat municipal i això és molt important. Un agraïment molt especial al Quim Nin i tot el seu equip! Quan a l’octubre resolguin les subvencions, ja informarem del detall.

El matí el cel està clar, però a mesura que avança el dia, es va tapant amb núvols molt foscos i comença la tormenta. Està fent un temps de finals d’estiu que feia anys que no teníem, ja que últimament al setembre feia molta i molta calor. Prefereixo aquests dies amb pluja, sempre que plogui bé, i amb la temperatura més baixa que a l’estiu.
A les 7 de la tarda, quan la tempesta afluixa tot i que encara plou, vaig cap al CMC per la reunió presencial (amb inscripció prèvia) de l’escola municipal de música amb l’escola Contrapunt.
El Jordi i el David ens expliquen molt bé la filosofia de l’escola i totes les novetats per aquest curs que ve marcat per totes les mesures a prendre per la Covid-19. Endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari