Dimecres 9 de setembre: dimecres plujós amb quatre videoconferències

Dimecres 9 de setembre: quatre videoconferències, tres d’Ajuntament i una de familiar

Avui ja és un dia normal, de molta feina i reunions! Dia plujós amb fresqueta, que sembla més de tardor que de començaments de setembre que acostuma a fer calor.
Començo a quarts de 10 del matí amb la videoconferència, des de casa, de la comissió de seguiment del Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Durant el mes d’agost no n’hem fet cap i aquesta és la primera d’aquest curs, on ens expliquen modificacions de diferents programes.

A les 12 del migdia em connecto a casa amb la videoconferència de la classe de 1r d’ESO de l’Institut Coster la Torre. És una reunió com a mare, no com a alcaldessa.
El Magí comença l’ESO i la reunió d’inici d’institut és telemàtica. Reunió amb la tutora amb molta informació sobre normativa per la Covid, entrades i sortides, matèries, …

A la 1 del migdia acabo i vaig cap a l’Ajuntament amb reunions internes fins quarts de 3 del migdia.

Per la tarda començo a quarts de 6 amb videoconferència , amb la reunió d’alcaldies i regidories d’ensenyament de la comarca amb la Direcció Territorial d’ensenyament a Tarragona. A finals de juliol vam fer l’anterior i avui la prèvia abans de començar un curs que, enguany, serà molt diferent. Aprofitem per fixar dies de reunions pel mes d’octubre i novembre per fer el seguiment a la nostra comarca.

I a les 7 de la tarda l’última videoconferència del dia: la Junta de Govern del Consell Comarcal. Varis temes, relacionats sobretot amb l’inici de curs de dilluns que ve.

I demà més!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari