5 i 6 de setembre: cap de setmana familiar molt especial!

5 i 6 de setembre: cap de setmana familiar molt especial!

És un cap de setmana especial i inoblidable! El dissabte neix la meva neboda i tot ha anat molt bé! Com tot aquest any amb la Covid, és una situació estranya perquè no podem anar a l’hospital a veure la nena ni els nous pares ni sabem quan la podrem veure i agafar. De moment ens conformem amb veure fotos i vídeos, és el que toca! Moltes i moltes felicitats pares, sereu uns molt bons pares!

I el diumenge també és especial, perquè celebrem 4 aniversaris: 2 de l’agost i 2 de l’abril. Els de l’abril, del meu germà i meu, no els havíem celebrat perquè estàvem tots confinats. Per tant, avui recuperem el celebrar l’aniversari dels tres germans i del meu fill gran, i ho celebrem amb un arròs negre preparat pel Santi que és espectacular!

En família tot és més fàcil!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari