Dijous 3 de setembre: sorpresa i tristesa per la destitució de la gran Consellera Àngels Chacón

Dijous 3 de setembre: campanya de la Diputació als comerços d’alimentació de la Bisbal i tot el meu suport a la Consellera Àngels Chacón, després de la seva destitució d’avui.

Aquest matí acompanyo a la regidora de comerç, Judith Vidal, a tots els comerços d’alimentació. La Diputació impulsa una campanya institucional per potenciar el comerç de proximitat i els productes locals arran de la Covid-19: ‘Per tu i per mi, ara compra d’aquí’. Va destinat als comerços d’alimentació i hi ha cartells amb diferents productes: pa, carn, fruita i verdura, fruits secs i peix.
Hem repartit a cada botiga d’alimentació el cartell o cartells que li corresponen: peixateries Josep, Forn de les Escales, Cal Fidel, Agro-verd, Forn Aresmar, Fruites Montserrat, Cal Pere Busquet i Aliprox. A la Bisbal tenim comerços locals d’alimentació i de no alimentació amb productes de gran qualitat i de proximitat.
És una campanya petita però cada pas és necessari per potenciar el comerç local!

Aquests dies al bloc no he escrit res sobre el Partit Demòcrata i Junts, però avui sí que vull escriure per donar l’agraïment pel seu compromís i implicació a la Consellera Àngels Chacón al capdavant de la Conselleria d’empresa i coneixement.
Primer la sorpresa en conèixer la notícia que el President Torra destitueix els Consellers Chacón, Buch i Vilallonga amb l’excusa de la crisi. És una excusa, no un motiu però ja coneixem els motius.
Agrair a la Consellera Vilallonga amb qui he coincidit en alguns actes però a qui no conec. Ha fet molt bona feina en uns moments complicats per la cultura.
Agrair la seva feina al Conseller Buch al capdavant de la conselleria d’Interior. Una de les conselleries més complexes i delicades. Al Conseller el conec de quan era alcalde i president de l’ACM.
I agrair la gran feina feta a la Consellera Chacón tant al capdavant de la Direcció General d’Indústria com ara a la Conselleria d’empresa i coneixement. Em consta, per vàries empreses, que ha fet molt bona feina. L’Àngels és una gran persona! He tingut el goig de conèixer-la quan al partit es va crear la Vegueria Penedès, ja que vam estar a l’executiva de vegueria quan era regidora a l’Ajuntament d’Igualada.
Intel·ligent, implicada, professional, … una gran consellera que avui, injustament, han destituït. Àngels, tens molt camí per endavant i moltes persones que, com jo, estem al teu costat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari