Dimecres 2 de setembre: Consell d’alcaldies extraordinari

Dimecres 2 de setembre: dinar especial i Consell d’alcaldes extraordinari

Avui he dinat, a l’Ull de Llebre, amb dues ex-companyes de feina i amigues de Caixa Sabadell, la Montse i la Cinta. Feia molt i molt de temps que no ens vèiem i ja fa unes setmanes que havíem quedat per avui a la Bisbal. Teníem moltes converses pendents: parlar de la situació de cadascú, les nostres vides, records dels anys a l’oficina de Valls, … Tinc molt bons records d’aquells anys! Ha sigut una estona molt agradable!

Per la tarda tenim Consell d’alcaldes extraordinari amb un sol punt a l’ordre del dia: tractar sobre l’anunci de tancament per part de la direcció de l’empresa Saint-Gobain l’Arboç de la planta de Glass i que pot deixar al carrer a 122 treballadors i treballadores directes i moltes més indirectes. L’empresa va anunciar, la setmana passada, aquesta decisió i tota la comarca vam quedar parats. Tots coneixem més d’una persona que hi treballa, a part, que ningú s’ho esperava.
Fem el Consell d’alcaldies presencial, el primer des del mes de març, ja que aquests mesos els hem fet telemàtics.
Tots i totes amb mascareta i amb distàncies, hem redactat el manifest aprovat per unanimitat i, com que és un tema important i urgent, l’hem fet presencial.
Al sortir, el president del Consell llegeix el manifest davant de molts treballadors i treballadores de l’empresa (també de la Bisbal). Hi som també els alcaldes i alcaldesses per donar-los suport i posar-nos a la seva disposició per lluitar per evitar aquest tancament.

Ara feia dies que no escrivia, i no perquè hagi estat de vacances, sinó ha estat una setmana de feina interna, de reunions i d’explicar poc per aquí. Ara ja som al setembre i tot va rodant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari