22 i 23 d’agost: maridatge a Mas Llagostera i 15è aniversari de l’Aniol

22 i 23 d’agost: maridatge a Mas Llagostera i 15è aniversari de l’Aniol

El dissabte 22 d’agost al vespre, la Judith i jo anem al maridatge a Mas Llagostera amb vermuts. Un maridatge diferent i molt interessant en un entorn ideal.
Ens trobem al Joan i la Cristina i això vol dir bona companyia! Menjar exquisit i diferents vermuts diferents amb acompanyament de música i veu ideals! Una gran vetllada!

El diumenge 23 d’agost l’Aniol fa 15 anys! Com passa el temps!
Ho celebrem en família i amb molts records d’aquests 15 anys que han passat molt i molt de pressa.Fa 15 anys era alcaldessa però no per decisió pròpia sinó per responsabilitat amb les circumstàncies i, políticament van ser uns anys molt i molt durs. Només cal dir que durant nou caps de setmana els regidors i regidores d’ERC, juntament amb alguns veïns i veïnes, es van dedicar a picar davant de casa meva les últimes setmanes d’embaràs. El motiu? l’oficial no el sé, el que sospitem era pressió perquè plegués. Doncs ja es veu que no…
Però l’important és el naixement de l’Aniol i el poder viure aquests 15 anys i els molts més que m’esperen al seu costat, amb tota la família i amics!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari