Dijous 20 d’agost: matí a Montserrat i convocatòria de la Junta de Govern pel dilluns

Dijous 20 d’agost: matí a Montserrat i convocatòria de Junta de Govern

Avui anem a passar el matí a Montserrat, l’última vegada que hi vam anar va ser l’octubre de l’any passat. Teníem ganes d’anar-hi aquest any i avui ens hem decidit!
Anem en cotxe fins l’aeri i en un moment som a Montserrat. Només sortir de l’aeri ja m’envaeix una pau, una serenor i una esperança que només sento aquí. Ja ho diuen que és una muntanya màgica. És el mes d’agost i hi ha poca gent, per ser Montserrat! Més que res que no hi ha turistes estrangers, tots som del país. I la veritat és que amb menys gent s’hi està molt bé!
Arribem a temps per la missa de les 11:00h, sense escolanets que estan de vacances. Hi trobo una espiritualitat especial. De casualitat ens trobem amb els bisbalencs Joan i Cristina!

Al sortir de la missa anem a fer cua per anar al cambril de la Mare de Déu de Montserrat i després posar ciris d’agraïment i de peticions. Però per un petit incident no hi podem anar. Res greu però rebem l’atenció de la infermeria que he de felicitar pel seu tracte en tot moment.
Quan tot ja està bé, marxem i anem a dinar al restaurant la Posada de Sant Pere Molanta que, com sempre, tot boníssim i el tracte exquisit!!

Durant el matí he estat signat propostes i la convocatòria de la Junta de Govern pel proper dilluns 24 d’agost. Per la tarda vaig una estona al despatx de l’Ajuntament per repassar tots els temes de la Junta.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari