Diumenge 16 d’agost: acabem la Festa Major amb concert, espectacle itinerant pels carrers i amb la Festa Major sortint al TN de TV3

Diumenge 16 d’agost: Festa Major amb concert, espectacle de carrer i sortim al TN!

Ahir per la tarda em van trucar per si em podrien entrevistar per TV3, ja que som dels pocs pobles que organitzem i celebrem Festa Major aquest estiu, i també per parlar de com la vivim sense la tradicional Diada Castellera. Per parlar de castells convido a venir al Salvador Ferré, el Roig.
Quedem a quarts d’11 del matí a la plaça castellera, davant de la Societat. Venen de seguida la periodista i la càmera de TV3 i estem una bona estona parlant. Els hi enviem també vídeos d’actes de la Festa Major que ha gravat la Sònia, perquè puguem completar la notícia. Ens diuen que sortirà al TN migdia d’avui mateix. Dinem amb la televisió al menjador per veure la notícia en directe, fa il·lusió veure que sortim per coses bones! Aquí teniu l’enllaç.

A les 6 de la tarda comença l’espectacle itinerant de la Resistència Tour amb en Pep Callau. Es passeja per tot el poble fent sortir la gent a finestres i balcons. Molt divertit! S’hi està tota la tarda i tothom amb una rialla a la cara!!

A quarts de 8 del vespre som a l’envelat pel concert de Festa Major organitzat per les Corals Antistiana i Santa Maria. El concert és a càrrec de la formació instrumental “EmsembleBé”, que ens ofereix un gran repertori d’entre els clàssics i moderns, acabant amb la música de Joc de Trons i Queen. Gran concert per acabar la Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari