Dilluns 17 d’agost: Junta de Govern extraordinària i fem balanç de la Festa Major

Dilluns 17 d’agost: Junta de Govern local extraordinària i fent balanç de la Festa Major

A les 11 del matí tenim Junta de Govern extraordinària per dos propostes que preferim aprovar avui i no esperar a la setmana que ve.

La primera proposta és la licitació de les obres d’enderroc de la fassina, menys la torre. Ja fa unes setmanes que vam aprovar inicialment aquest expedient i avui ja aprovem licitar l’obra.
En pocs dies ja sortirà publicat al perfil del contractant i, per tant, es podran presentar le empreses interessades en aquest enderroc. Esperem que ben aviat comencin les obres!

La segona proposta és iniciar l’expedient de licitació del servei de consergeria del camp de futbol municipal. Aprovant-ho avui, podrem licitar-ho ben aviat.

Després de la Junta, l’equip de govern ens reunim per valorar la Festa Major, tant els aspectes bons com errades que hi ha hagut. És molt important fer aquest exercici de repàs per comentar-ho i millorar els aspectes que creiem que no han estat com ens pensàvem. El balanç és bo, molt positiu tant per la organització com per la resposta de la gent. Feina ben feta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari