11, 12 i 13 d’agost: Junta de Govern, seguim amb les inscripcions i amb preparatius de Festa Major!

11, 12 i 13 d’agost: Junta de govern, seguim amb les inscripcions i amb preparatius i assaig del pregó

El dimarts 11 d’agost tenim Junta de Govern local, amb 21 punts a l’ordre del dia. Aprovem:
– l’acta de la Junta anterior
– dues liquidacions de plusvàlues
– tres targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat
– dos guals
– dues retirades de vehicles de la via pública
– desistiment d’una obra
– sis declaracions responsables d’obres menors
– una relació de despesa menor
– factures per 73.001,17€
– pagaments per 38.918,79€
– la creació d’una borsa de treball de tècnics/ques per la llar d’infants. Aprovem bases i convocatòria per poder cobrir vacances, baixes i altres necessitats

Per la tarda seguim amb les inscripcions als actes de Festa Major i també apuntant les persones que venen a buscar mascaretes perquè encara no han arribat!

El dimecres 12 d’agost arriben les mascaretes! El que fem és que l’equip de govern ens repartim en tres grups i estem matí i migdia repartint les mascaretes per les cases de les persones que les han demanat. Per la tarda, com que seguim amb els inscripcions, truquem a les persones que no hem trobat a casa perquè les vinguin a buscar.
En moments com aquests és quan em sento més orgullosa de l’equip de govern. Arriben les mascaretes i en un moment anem a repartir-ho, sense plantejar-nos si és “feina” nostra o no. Tots som d’anar per feina!

El dijous 13 d’agost al matí mirem el muntatge que ha preparat el Kta pel 15 d’agost al migdia, amb els vídeos que ens han fet arribar les colles castelleres, fotografies de diades anteriors i amb la gràcia i estil del Kta! Un vídeo especial per una diada especial on, després de molts i molts anys, viurem un 15 d’agost sense castells. Ens hem emocionat i tot amb els records dels que hi intervenen. No us el perdeu el dia 15 d’agost a la 1 del migdia al canal You Tube de l’ajuntament!
Després fem l’última reunió general abans de la Festa Major amb l’equip de govern, servei d’informació i inspecció i brigada municipal, perquè tot estigui apunt!
Hi ha pocs actes però, en canvi, molta feina per tenir-ho tot a punt amb totes les precaucions i mesures necessàries.
Continuem amb preparatius de la Festa com és enviant els codis per accedir als actes amb cita prèvia.
I per la tarda, al CMC preparant l’escenari per demà i assajant amb els alumnes de 6è el pregó. El podreu veure el directe!

És una Festa Major emmascarada, una Festa Major diferent, però l’hem de gaudir més que mai prenent sempre totes les mesures.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari