5, 6 i 7 d’agost: dies de feina, sobretot de cara a la Festa Major

5, 6 i 7 d’agost: setmana amb reunions, convocatòria de Junta de Govern i sobretot organització i preparació de la Festa Major

El dimecres 5 d’agost comencem a quarts de 10 del matí amb la taula social. Cada mes ens reunim la Paqui, regidora de serveis socials, l’administrativa de l’Ajuntament que porta aquests temes i les treballadores socials del Consell Comarcal assignades a la Bisbal. Una taula molt important per posar en comú tots els temes i treballar, de manera transversal, els serveis socials amb la ocupació i la formació. S’està fent molt bona feina!
Després atenció ciutadana per varis temes i al migdia videoconferència amb una de les empreses del polígon industrial, per varis temes també.

El dijous 6 d’agost estem bona part del matí el Feliu (regidor de festes), el Félix (regidor de joventut), els caps de les àrees de brigada municipal i servei d’informació i inspecció, per una de les reunions de cada any sobre la Festa Major. Repassem tota la logística, horaris, feines prèvies, … perquè tot surti bé. Aquest any hi ha molts menys actes, però la seguretat i prevenció ocupen bona part de totes les feines. Orgullosa d’aquest equip!

El divendres 7 d’agost matí de feina però sobretot la preparació i convocatòria de la Junta de Govern de la setmana que ve. I al migdia i per acabar bé la setmana: dinar a l’Ull de Llebre!

Tot això sense explicar les trucades, correus, whatsapp i xerrades. És el que té el servei públic ben entès!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari