11 i 12 de juliol: cap de setmana que recordem la festa de la Miralba

11 i 12 de juliol: cap de setmana que, sense la Covid-19, celebraríem la festa de la Miralba i acomiadem a dos bisbalencs

Enguany és un any diferent en tot, per responsabilitat en l’evitar contagis de la Covid-19, la major part de els festes es reinventen, s’anul·len o es postposen.
El cap de setmana passat des de l’Ajuntament vam organitzar la festa a l’Ortigós en un recinte a l’aire lliure però amb reserva prèvia i control d’accés, a part de la resta de mesures de protecció i distància.

Aquest cap de setmana celebraríem la festa a la Miralba, organitzada per l’Associació de veïns de la Miralba. Ja fa unes setmanes que, des de l’Ajuntament, ens vam reunir telemàticament amb l’associació per parlar de la festa. Ens van comentar que no organitzarien festes perquè no podrien garantir totes les mesures establertes actualment i que preferien no fer-la i, si a la tardor o l’hivern, la situació fos diferent doncs ja organitzarien una festa al local social.
A la Miralba cada any organitzaven campionats de petanca, de dominó i de cartes que ara no es poden celebrar. També sopar a la fresca pels socis i veïns amb espectacle i ball, tobogan d’aigua i jocs infantils. Per cert, com podeu suposar, les fotos de festa a la Miralba que trobeu en aquest post són de l’any passat!

El diumenge 12 de juliol al matí anem al bar el Castell a fer el vermut, recordem les festes de la Miralba dels altres anys amb l’esperança de poder-la gaudir l’any vinent!

Aquest cap de setmana acomiadem dos bisbalencs. L’Antònia de Cal Gentoni i el Josep de l’oncle Gori. L’Antonia era una senyora ja molt gran i que feia molts anys que estava malalta. Feia molt de temps que no la veia però el record que en tinc és de tenir sempre una rialla a la cara. El meu condol a la família.

I el Josep de l’oncle Gori no era gran com per morir-se de vellesa, però hi ha malalties que no perdonen i li ha tocat. Una persona discreta, familiar i amb bons amics. Descansa en pau Josep!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari