Divendres 10 de juliol: maridatge de còctels al restaurant Ull de Llebre

Divendres 10 de juliol: reunions telemàtiques i presencials i maridatge de còctels al restaurant Ull de Llebre

Aquest matí primer una reunió presencial amb l’enginyer municipal, repassant diversos temes engegats. Després, a quarts de 12 del migdia, juntament amb la Leo regidora de via pública i mediambient, ens reunim telemàticament amb la Fundació Santa Teresa, per fer el seguiment de la prova pilot que s’està fent aquest 2020 de desbrossament de voreres i neteja viària.
Tenim molts quilòmetres de carrers i ens fa falta un estudi seriós i real de quines necessitats tenim durant un any de desbrossament i neteja. D’aquesta manera a finals d’any podrem licitar aquests serveis.

Al vespre vaig, amb la Judith, al maridatge de còctels al restaurant Ull de Llebre. Menjar exquisit preparat pel Josep, l’Imma i el Padró i els còctels que mariden amb els plats, elaborats pel Raul Gallego. Tot un luxe!
És un maridatge diferent, estem acostumats a maridatges de menjar i vins o caves però no de còctels. No en conec gaires de còctels però ho trobo molt original.


Abans de cada plat, ens expliquen el plat i el còctel i el perquè de la tria.
Són cinc platets, deliciosos! amb una combinació de còctels feta a mida: coca de foie i raïm amb còctel “mimosa”; tàrtar de tonyina vermella amb el còctel Mar Sour; medallons de rap amb pinya i pernil amb el còctel caipirinya de mango; rubia gallega amb torta del Casar amb el còctel Gin tònic mediterrani i per postres coulant d’avellanes sobre una salsa de trifàsic. Una experiència diferent! Felicitats al restaurant Ull de Llebre per aquesta iniciativa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari