Dimecres 8 de juliol: comissió de seguiment del CDSOC

Dimecres 8 de juliol: comissió de seguiment del CDSOC i reunió d’equip de govern

Aquest matí treballo des de casa. I a les 10 del matí em connecto telemàticament a la comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del SOC), per dos grans temes de projectes de formació i d’ocupació per aquest 2020. Assisteixo a aquesta comissió com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). La reunió és fins a 3 quarts de 12 del migdia, i després segueixo amb correus, propostes, … de l’Ajuntament des de casa.
Per la tarda sí que vaig a l’Ajuntament per reunir-me presencialment amb l’equip de govern. Reunió setmana amb temes que comentem de cada regidoria i que fa que la reunió s’allargui fins les 9 del vespre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari