6 i 7 de juliol: dilluns i dimarts de reunions telemàtiques i presencials i d’apuntar-me per la donació de sang del dijous

Dilluns 6 i dimarts 7 de juliol: reunions telemàtiques i presencials i m’apunto a donar sang pel dijous

El dilluns 6 de juliol a les 9 del matí, inauguro el curs de capacitació en el manteniment d’instal·lacions d’electricitat, lampisteria, calefacció i climatitzacions. És un curs del programa innovador “Xarxa d’ocupació del Baix Penedès” i del pla d’acció “Coordinació i impuls de l’oferta formativa del Baix Penedès”. Els mesos de febrer i començaments de març es va licitar i adjudicat el servei, sense saber si el podríem portar a terme. I sí, però amb totes les mesures preventives de prendre temperatura, desinfeccions, mascareta, … Hi participen catorze alumnes de la comarca, amb participació de bisbalencs. És un curs molt interessant, molt pràctic i amb ofertes de feina per part d’empreses de la comarca.
El curs es fa a la sala gran del CMC i són 140 hores. Ànims a tots els participants!

Del CMC vaig cap a l’Ajuntament, per la reunió telemàtica amb la regidora d’habitatge Paqui Cepas i la SAREB. És la segona reunió que mantenim i d’on en sortiran propostes molt interessants per la Bisbal.

Al migdia, amb la Leo regidora d’ensenyament, anem a una reunió presencial a l’escola amb el director i telemàtica amb els professors de sisè. És per una proposta puntual amb els alumnes de sisè, que no puc explicar però que en els propers dies sortirà explicada. Molt xulo!
Des de casa aprofito per apuntar-me a la donació de sang que es farà a la Bisbal el dijous a la tarda. Ara més que mai calen donacions!

El dimarts 7 de juliol a les 09:00h ens reunim, de manera presencial, l’equip de govern per continuar programant la Festa Major, diferent però especial també!
A les 10:00h reunió presencial amb l’entitat Club segle XX per la negociació, referent a la revisió d’ofici del contracte amb l’Ajuntament, del que estem pendent del Dictamen de la Comissió Jurídica Assessora. És una reunió per voluntat de les dues parts i preparant davant les possibles resolucions del Dictamen.
A les 12 del migdia, reunió presencial de la Leo regidora de mediambient amb el cap dels agents rurals i un agent forestal bisbalenc, per informar-nos sobre el pla de tancament del pla Alpha 3.

Per la tarda, reuniótelemàtica  amb regidora de mediambient Leo i el regidor de residus Félix, amb l’empresa que ens fa l’estudi de recollida de residus. Ja està quasi enllestit, i serà una gran proposta de millora del servei i també de reciclatge!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari