4 i 5 de juliol: cap de setmana d’obertura de nou comerç a la Bisbal i de la festa d’estiu, diferent, a l’Ortigós

4 i 5 de juliol: cap de setmana d’obertura de nou comerç a la Bisbal i de la Festa d’estiu, diferent, a l’Ortigós.

Cap de setmana de molta calor, de juliol, i diferent per anar tot el dia amb la mascareta posada pel carrer, però és el que toca aquest estiu.
El dissabte 4 de juliol al matí s’obre un nou comerç a la Bisbal, “Hiper horgar la Bisbal”. Al migdia hi anem i és immens! Molt gran i amb molt d’assortit de productes. Molts veïns i veïnes que, com jo, anem a xafardejar-hi i en sortim carregats. És bo que s’obrin nous comerços, dóna vida al municipi i és important que els pobles tinguem comerç local propi!

El diumenge 5 de juliol és la Festa d’estiu a l’Ortigós. La primera festa de l’estiu que organitzem l’Ajuntament i que hem de reinventar pel Covid-19. Després vindrien les festes a les urbanitzacions, organitzades per les associacions de veïns amb la col·laboració de l’Ajuntament. I són qui han de decidir si organitzen festes aquest mes de juliol o si ho deixen per més endavant.
Doncs bé, per la festa a l’Ortígos que vam reempendre el 2015, després d’anys de no organitzar-la per part de l’Ajuntament, se celebrava davant de Mas d’en Sol. Enguany era complicat celebrar-lo allà per controlar els accessos i perquè l’aforament hagués sigut menor.
L’equip de govern hem optat per fer la festa amb cita prèvia, amb aforament limitat i a Mas de les Gralles. Mas de les Gralles és a l’Ortigós i és un espai privat, que lloguem per poder celebrar aquesta festa amb totes les mesures necessàries de distància i desinfecció per la Covid-19.
Com cada any, té molt d’èxit, i ens hi reunim 100 persones que, havent reservat plaça prèviament per telèfon o wasap, venim amb mascareta a gaudir de les havaneres. Una gran vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari