Dilluns 29 de juny a divendres 3 de juliol: reunions presencials i telemàtiques i nit musical a Mas de les Gralles

Del 29 de juny al 3 de juliol: de dilluns a divendres amb reunions presencials i telemàtiques i segona nit del II cicle musical del Baix Penedès a Mas de les Gralles

Aquesta setmana ha estat bastant “boja” amb reunions, feina i temes familiars que fan que avui publiqui al bloc el resum de tota la setmana.

El dilluns 29 de juny, Sant Pere. Un dilluns amb quatre reunions: dues presencials i dues telemàtiques. A les 10 del matí reunió telemàtica dels alcaldes i alcaldesses dels municipis de l’ABS del Vendrell (Albinyana, Vendrell, Sta Oliva, Bellvei i La Bisbal), per fer el seguiment de l’atenció sanitària d’aquesta àrea bàsica de salut en període estival. Fa unes setmanes ja vam fer reunió i al setembre en farem una altra.
Tot i que per bastanta gent el Covid-19 ja està passat fins a la tarda, no és així i cal seguir amb totes les mesures de prevenció.

Després reunió presencial, juntament amb el Feliu regidor de barris, amb l’Associació de veïns del Priorat, amb qui ens havíem trucat aquests mesos però no ens havíem reunit. Fem reunió, de només quatre persones al despatx, tots amb la mascareta posada que es fa molt estrany. També ens acostumarem, però reunions presencials amb persones que coneixes amb la mascareta posada, es fa estrany i, a més, sense veure l’expressió de la cara encara ho fa més diferent. Però molt contents de tornar-nos a reunir i parlar dels temes del Priorat.
Al migdia ens reunim telemàticament la Judith regidora de comerç, la tècnica d’ocupació i jo amb la Cambra de Comerç de Tarragona per un projecte de reactivació de comerç local, molt interessant i que seguirem treballant abans d’engegar-lo.

Per la tarda reunió presencial amb la cap de premsa per fer repàs de l’estiu de cara a publicacions.

El dimarts 30 de juny al matí una reunió telemàtica que feia temps que teníem sol·licitada: reunió amb Correos. Ens hi connectem el Feliu, regidor de barris i jo. Parlem de varis temes com el repartiment, el proper repartiment de cartes de pagament de BASE, les bústies a les urbanitzacions, comptar amb només una hora al dia d’oficina oberta, … El problema que tenim no és amb personal que són molt professionals, el problema és de fons perquè tenim el mateix servei de repartiment amb el mateix nombre de personal i el mateix horari que fa 20 anys, mentre que la població ha anat creixent en aquest temps. És un problema estructural, que no depèn del Vendrell. Fa falta més personal per donar millor servei i més horari. Seguirem lluitant-hi!
La resta de matí a l’Ajuntament treballant i per la tarda anem a Vilafranca a parlar amb els Castellers de Vilafranca, ja que no hi haurà diada castellera els hi oferim una proposta i, de pas, coneixem la nova junta de la Colla.

El dimecres 1 de juliol és, com tots els dimecres, molt mogut a l’Ajuntament perquè molts veïns i veïnes que van al mercat, aprofiten per venir a les oficines de l’Ajuntament per tràmits i gestions. Nosaltres tenim una reunió presencial tot el matí per temes urbanístics, molt interessant.

El dijous 2 de juliol ens reunim, telemàtica, amb uns quants Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal, per una convocatòria extraordinària del SOC de Treball i formació. Ens ho expliquen, preguntem i ho aclarim perquè puguin preparar la sol·licitud per tots els municipis des del Consell Comarcal.
Després, amb la Leo regidora de protecció animal, fem una visita a unes colònies de gats a Santa Cristina, acompanyades per la veterinària del CAAD. Durant els mesos d’estat d’alarma és una tema que va quedar aturat, però ara es reprèn.
I al vespre reunió amb les entitats que participen de la Festa Major, per escoltar propostes i oferir-ne d’altres per aquesta Festa Major que, tot i que serà diferent, serà Festa Major! Aprofitem també per fer la proposta  a la Colla Castellera de la Bisbal, per la diada.

El divendres 3 de juliol al matí tenim reunió presencial, la Leo regidora d’esports i jo, amb part de la Junta de Joventut Bisbalenca CF, on ens expliquen aquesta temporada, com es presenta el campus esportiu d’aquest estiu i la propera temporada. També parlem del conveni per la propera temporada.

Al migdia anem les 3 membres de l’Ajuntament a la Mancomunitat de l’Alborar (Judith, Leo i jo), a l’assemblea ordinària de la Mancomunitat que celebrem en una sala d’Idiada. Control de temperatura a l’entrar, mascareta, … totes les mesures necessàries. Celebrem l’assemblea dins a sala d’actes, amb els alcaldes i dos regidors de cada municipi dels que en formem part (Albinyana, Santa Oliva, Banyeres i La Bisbal) amb mascareta tots.
Acabem el divendres amb la segona nit del II estiu musical del Baix Penedès a Mas de les Gralles. Avui amb “roaring twenties!, música swing i jazz dels anys 20 del segle passat a Nova Orleans. Aquest grup ja el vam escoltar l’any passat, espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari