26, 27 i 28 de juny: Nits a les Gralles, barri de la Riba, dinar familiar i reivindicació del dia LGTBI+

26, 27 i 28 de juny, confinament: divendres de Nits a les Gralles i cap de setmana de Barri de la Riba, dinar familiar a l’Ull de Llebre i reivindicació del dia LGTBI+

El divendres 26 de juny comencen les Nits a les Gralles, nits musicals al Mas de les Gralles. Avui és homenatge a la guitarra amb el Javier i el David Palau. El lloc és espectacular però la música d’aquests dos grans guitarristes no es pot definir en paraules!
Passem una bona vetllada amb bona companyia, totes les mesures del Covid-19 i gaudint d’aquest estiu diferent. Som molt afortunats a la Bisbal de comptar amb dos espais únics com són Mas Llagostera i Mas de les Gralles, i us animo a tots a anar-hi i descobrir-ho!

El dissabte 27 de juny celebrem l’últim barri d’enguany: el Barri de la Riba. La Comissió del barri juntament amb la Judith Vidal, regidora de cultura, han organitzat aquest barri diferent, animant al veïnat que decorin finestres i balcons i amb el recorregut pel barri del grup de grallers i tabalers de la Societat.
A cada barri he penjat a les xarxes socials fotografies del barri de quan era petita i també dels fills als barris. I avui he volgut penjar de quan era més petita, dels anys 70 i principis del 80 al barri de la Riba, on vivien els padrins. Grans fotos!

Quan són les 6 de la tarda comencen el recorregut pels carrers del barri el grup de grallers i tabalers de la Societat i ens hi afegim vària gent. Molts veïns han decorat finestres i balcons i fa molt de goig, felicitats! Acabem, com sempre, a l’ermita de Fàtima i anem cap a casa de la Felissa que ens ofereix coca i cava. Moltíssimes gràcies Felissa!

El diumenge 28 de juny és el dia mundial de la LGTBI+, per reivindicar una vida digna, amb igualtat de drets i oportunitats i on tots puguem ser qui som, estimar a qui estimem, pensar el que pensem i defensar el que defensem. A l’Ajuntament l’any passat vam penjar la bandera i avui descobrim el pintat de la bandera en un pas de vianants, perquè quedi per molt temps.
No anem bé quan hem de tenir un dia per reivindicar-ho, perquè vol dir que encara hi ha molta por i molt de rebuig davant l’estimar a qui vulguis estimar. Cal seguir la lluita per normalitzar-ho en tots els àmbits.

Al migdia anem a dinar, tota la família, a l’Ull de Llebre per celebrar l’aniversari de casament dels meus pares. I que per molts anys ho poguem celebrar tots junts!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari