20 i 21 de juny: comencem l’estiu amb el Barri de baix, el Liceu a la fresca i els primers àpats en família

20 i 21 de juny, confinament: comencem l’estiu amb el Barri de baix, el Liceu a la fresca i els primers sopars de família.

Dissabte 20 de juny és el barri de baix. El celebrem confinat, com la setmana passada el barri de la plaça, gràcies a la organització de la comissió de festes del barri de baix i amb la col·laboració de la regidora de cultura, Judith Vidal.
De bon matí decoro els balcons perquè llueixin pel barri! A les 6 de la tarda seguim els grallers i tabalers de la Societat, que fan tot el recorregut del barri. Anem trobant veïns i veïnes que ho gaudeixen des dels balcons, d’altres des dels carrers i d’altres que s’hi afegeixen.
A l’acabar la Judith, la Paqui i jo ens refresquem al bar de la Societat.

No m’entretinc gaire perquè a 2 quarts de 9 del vespre comencem a sopar, a la fresca. La comissió de festes del barri anima a tothom a treure la taula fora de casa i sopar a la fresca. Ens hi animem molts gent! Tothom complint amb les mesures pel covid-19, però amb molta il·lusió de compartir un sopar a la fresca amb familiars o amics, un fet que fa un any seria un acte més però que aquest any es viu amb molta alegria!
Convido a pares i germans a sopar, és el primer àpat de tots junts des de de començaments de març!
Les postres són ideals: un tall de coca del barri amb xocolata. Boníssim! Les coques les han repartit de la Comissió a tothom qui va col·laborar l’any passat.
I a les 10 de la nit, cap al C/ Llibertat! Avui és el dia del Liceu a la fresca. Com Ajuntament no ens hi vàrem apuntar perquè coincidia amb la festa del barri, amb el ball que hi ha a la nit. Però al no poder-se fer ball i ser avui el dia del Liceu a la fresca, la Judith va proposar a la comissió de festes del barri, la possibilitat d’incorporar-ho com un acte més del barri.
A la comissió els hi va semblar bé, i avui estem gaudint de l’òpera “Carmen” de Bizet. Impresionant! l’únic a dir és que l’ambientació que en fa en Calixto Bieito no m’emociona però les veus, la interpretació i l’òpera de Bizet són espectaculars!

Avui tenim una notícia trista, que ens ha deixat l’Angelina de Cal Martí el Frare. Bisbalenca de tota la vida, que tenia sempre una rialla i una bona paraula. Et trobarem a faltar.

El diumenge 21 de juny comencem l’estiu i es nota amb la calor!
D’avui destaco trobades familiars: anar a dinar a casa dels meus pares que, tot i que ahir vam dinar junts a la fresca, no anàvem a casa seva a dinar des d’abans del confinament.
I la tarda i vespre, amb la visita i sopar dels cosins i amics de l’Alt Penedès. Sopem amb pizzes boníssimes del Racó de la Pedra, mentre ens posem al dia després de mesos de no veure’ns!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari