Dimecres 17 de juny: reunió d’ensenyament i Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès

Dimecres 17 de juny, confinament: reunió d’ensenyament i Ple del Consell Comarcal

Avui a 2 quarts de 6 de la tarda la Leo, regidora d’ensenyament i jo, ens connectem a la reunió convocada per la Direcció dels Serveis Territorials d’ensenyament de la Generalitat a Tarragona.
Estem convocats alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores d’ensenyament de la comarca, juntament amb el president del Consell Comarcal, consellera d’ensenyament del Consell i inspectors d’ensenyament assignats a la comarca.
Reunió d’1 hora i mitja on ens expliquen i preguntem sobre el que s’està treballant per l’inici i tot el proper curs, tant de primària com de secundària. Parlem també del transport escolar i de tot el que envolta el món educatiu. En dues o tres setmanes farem una altra reunió. I farem les que convinguin!

A les 9 del vespre tenim Ple ordinari al Consell Comarcal del Baix Penedès, de manera telemàtica. Un Ple amb trenta-vuit punts a l’ordre del dia.
És el segon Ple que fem de manera telemàtica i és complicat perquè som molta gent, però ens en sortim!
Hi ha molts punts a l’ordre del dia però setze punts són de donar compte d’acords de la Junta de govern del consell i de decrets de presidència. De les propostes del Ple, destaco diversos convenis de col·laboració per millorar els serveis que s’ofereixen. Acabem passades les 11 de la nit, per tant, a sopar que hi ha gana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari