Dimecres 3 de juny: reobrim el mercat municipal amb seguretat i precaució

Dimecres 3 de juny, confinament: reobrim el mercat setmanal i reunions d’Ajuntament

Avui reobrim el mercat municipal amb totes les mesures de seguretat i protecció per garantir un mercat segur, tot gràcies a la regidora de comerç Judith Vidal i al servei d’informació i inspecció municipal: tot molt ben senyalitzat, les parades d’alimentació separades i garantint un bon servei segur.
Hem d’aprendre a tornar a la normalitat sense normalitat!

Al matí una reunió amb regidors i tècnics per varis temes importants que tenim sobre la taula. I a les 5 de la tarda reunió amb l’Associació de veïns de la Miralba, per tema de festes i varis temes de la Miralba. Reunions molt útils i imprescindible, i més en aquests moments que tot és diferent. Són molt grans!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari