1 i 2 de juny: començo el juny amb feina i dient adéu a un pintor bisbalenc

1 i 2 de juny, confinament: començo el juny amb feina, reunions i acomiadant un pintor bisbalenc

Dilluns 1 de juny tot el matí al despatx de l’Ajuntament i per la tarda a l’Ajuntament i a casa amb temes d’ocupació.

El dimarts 2 de juny al matí també a l’Ajuntament. Per la tarda m’afegeixo al comiat del veí bisbalenc Pere Puntí, s’un mal irremeiable com és l’edat. El recordo de llegir a l’església i dels quadres que pintava. Havia fet vàries exposicions al CMC i tinc un dels seus quadres a casa, crec que l’última exposició que va fer al 2005 o 2006.
El dissabte vam acomiadar també la Maria de Cal Roig, gran d’edat. Una bona dona que recordo sobretot de veure-la asseguda a la fresca, davant de casa seva. Dues persones de més de 90 anys, que han viscut situacions complicades de guerra i post-guerra.

Al vespre tinc dues reunions, una amb l’Associació de veïns de Can Gordei per temes de festes i d’altres, juntament amb el regidor de Festes Feliu Gil, la regidora de cultura Judith Vidal i la regidora Paqui Cepas. Tenim una gran associació a Can Gordei!
I a quarts de 9 del vespre l’última reunió del dia, amb els regidors Félix i Leo sobre l’estudi per la recollida de residus. Molt contents perquè aviat podrem presentar una molt bona proposta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari