29, 30 i 31 de maig: últims divendres i cap de setmana de maig

Últims dies de maig confinats amb cireres, nou número de la revista Torre Guaita, cloenda de la setmana d’empresa i ocupació i rotllo del dilluns de la segona Pasqua

El divendres 29 de maig, i tot el cap de setmana, mengem cireres de la vinya collides pels de casa. Boníssimes!
Avui acaba la III setmanes de l’empresa i ocupació i no podem tenir una millor cloenda que la del José Carlos Eiriz de la Fundació Santa Teresa. Una gran persona, gran professional i dels millors que es pot tenir a prop per aconseguir un món millor. Moltes gràcies per la col·laboració!

Al migdia arriba un nou número de la revista municipal Torre de Guaita, que repartim juntament amb la revista de finals de març que estava a l’Ajuntament i que aprofitem ara per repartir.
Per mi aquesta revista de maig és la millor de totes i el motiu ben clar: la major de les pàgines dedicades al magnífic voluntariat bisbalenc que ha col·laborat de moltes maneres en la situació actual del Covid-19. Això fa que sigui una revista molt especial!

El cap de setmana 30 i 31 de maig és com els altres caps de setmana però amb una novetat: mengem rotllo del Forn de les escales per celebrar la segona Pasqua!!
I diumenge dinem amb menjar per emportar del restaurant Ull de Llebre. Què més es pot demanar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari