Dimecres 27 de maig: videotrucades d’Ajuntament i de Consell Comarcal

Dimecres 27 de maig, confinament: videotrucades d’Ajuntament i de Junta de govern del Consell Comarcal

Avui l’equip de govern anem a fer el cafè a la Societat, que va obrir aquest dilluns. Mica en mica tornem a la normalitat!

Després me n’entorno a casa per la videoconferència amb una empresa del polígon i l’Institut Català d’Energia, per un tema d’energia renovable. Reunió important i interessant!
Al cap d’una estona, també telemàticament, obrim el sobre B de la licitació del servei de control de la processionària, que havia quedat suspès per la Covid-19. S’han presentat tres empreses i la mesa de negociació ens reunim amb videotrucada, per obrir digitalment el sobre B de la documentació.
Comprovar que hi hagi tota la informació requerida al plec de clàusules i fixar un altre dia per obrir el sobre A.

Acabada la reunió, miro el vídeo de la Marta Cañís dins la III setmanes de l’empresa i ocupació. Gràcies Marta per oferir-nos la teva experiència a la residència d’avis el Colomer amb professionalitat i sentiment, un vídeo emocionant!

A quarts de 7 de la tarda la Leo i jo tenim videotrucada, amb alcaldes, alcaldesses i regidors d’ensenyament de la comarca amb la Direcció dels serveis territorials d’ensenyament de la Generalitat a Tarragona. El motiu és explicar-nos i resoldre dubtes sobre el pla d’obertura dels centres educatius del mes de juny. Una reunió de dues hores on ens expliquen aquest pla i tots podem fer preguntes.
L’ensenyament i manera com enfocarem el final d’aquest curs i l’inici del proper és molt important i complicat.

Aquesta reunió acaba just quan comença la Junta de Govern al Consell Comarcal. l’avantatge de la videotrucada és que no ens movem físicament, només canviem d’enllaç i això fa que no arribem tard!
Una junta amb varis punts a l’ordre del dia, tornant ja a la normalitat al Consell en quant a propostes i projectes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari