Dimarts 26 de maig: avui fa un any de les eleccions municipals del 2019!

Dimarts 26 de maig, confinament: avui fa un any de les eleccions municipals, assisteixo a la roda de premsa del Festival EnVeuAlta i Ple extraordinari i urgent al Consell Comarcal

Aquest matí assisteixo, telemàticament, a la roda de premsa per donar a conèixer les novetats del Festival EVA (En Veu Alta) que s’adapta a la situació que vivim del Covid-19.
A la Bisbal teníem, un any més, actuacions reservades que ara hem postposat, ho deixem per la tardor.
Una roda de premsa amb les persones que dirigeixen el Festival EVA, ajuntaments i mitjans de comunicació. Un gran festival que ens acosta la paraula, el conte a la vora del foc emmig d’un món ple de pantalles. Els últims dos anys que hem entrat en aquest festival les actuacions han estat sempre espectaculars i segur que aquest any, quan les puguem fer, també!

A 2 quarts de vuit de la tarda celebrem Ple extraordinari i urgent al Consell Comarcal del Baix Penedès. És el primer ple telemàtic al Consell i no és fàcil, perquè estem 37 persones connectades. Des del Consell ens han enviat una guia de connexió i seguiment per fer-ho més fàcil.
El Ple és per una proposta que presentem des de govern del Consell (PSC i Junts) pel descontent amb les declaracions des de la Conselleria d’ensenyament de la Generalitat referent al curs escolar actual i futur i la poca informació als Ajuntaments.
Dissabte passat els alcaldes i regidors d’ensenyament vam rebre una convocatòria des d’ensenyament de la Generalitat per demà, per resoldre dubtes de cara a l’obertura d’escola de dilluns vinent. Creiem que una reunió d’aquesta importància no ha de ser tres dies abans sinó molt abans.
Aquesta moció s’aprova amb 25 vots a favor i 7 en contra. Votem a favor tots els grups polítics del Ple menys ERC.

Avui fa un any de les eleccions municipals del 2019. Per mi és com un examen on no només hi intervé si has fet la feina o no, sinó que també intervenen factors com quantes llistes hi ha, qui les forma, quina feina s’han fet els últims anys, …
Tot això fa que encara tinguis més nervis!
És un dia que comença d’hora per acompanyar a interventors i apoderats. En dies com el de fa un any te n’adones del grup, de la família de persones que hem anat teixint des del 2007 quan veus l’exèrcit d’interventors i voluntaris que ens anem turnant durant tot el dia al col·legi electoral. Amb un denominador comú, i que ens diferencia de la resta de grups: el somriure i la il·lusió!
Guanyar i per majoria absoluta és molta responsabilitat però no ens espanta sinó que ens il·lusiona i ens anima a continuar endavant, a seguir construint la Bisbal que tots volem. La veritat és que durant tot aquest any l’equip de govern seguim treballant tot el dia i tots els dies de la setmana, el grup ens seguim veient periòdicament. Perquè la majoria no ens ha fet apalancar ni baixar la guàrdia, sinó al contrari: el compromís amb tots vosaltres és la responsabilitat de treballar el dia a dia per millorar el vostre benestar.
Avui iniciem un nou any dins aquesta legislatura marcada pel Covid-19 i per aquest motiu us demanem a tots prudència i ànims per viure aquest 2020 d’una manera diferent.
Acabo amb agraïments: a la Judith, la Leo, el Feliu, el Félix i la Paqui, amb qui comparteixo aquest gran equip de govern on cada dia aprenem, treballem i fem més intens el lligam amb la Bisbal. Gràcies també al Joan Banach, cap local del PDeCAT qui sempre hi és, essent un dels puntals del grup. Gràcies a tot l’equip de Compromís a la Bisbal per ser-hi i seguir en aquest projecte.
Gràcies a tots els companys i companyes del PDeCAT del Baix Penedès i la Vegueria Penedès, amb qui compartim una manera de veure i viure el que és ser polític municipal i treballar pel que estimes.
I per últim, gràcies a tots vosaltres per fer-nos confiança l’any passat. Sabeu que estem al vostre costat, sempre amb la porta oberta per escoltar, aprendre i seguir treballant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari