21 i 22 de maig: dijous i divendres de convocatòria de la primera Junta de Govern a distància i de videoconferències

21 i 22 de maig, confinament: convocatòria de la primera Junta de govern a distància i videoconferències

Dijous 21 de maig al matí ens reunim la regidora de mediambient, Leo Uceda, i jo amb la Fundació Santa Teresa, per l’estudi de la neteja viària i desbrossament del municipi. Amb la Covid-19 havia quedat aturat i ara tornarem a re-empendre-ho per poder-ho licitar a finals d’aquest any, de cara a l’any que ve.
Al migdia signo la convocatòria de la primera Junta de Govern a distància. Des que va començar l’estat d’alarma, a mitjans de març, que es va suspendre la celebració d’òrgans col·legiats. Més endavant van aprovar poder-los celebrar a distància.
Durant l’estat d’alarma a l’Ajuntament de La Bisbal no hem parat l’activitat, aprovant moltes propostes per Decret d’alcaldia. Aquestes setmanes s’han preparat propostes sense aprovar-les perquè tampoc no es podrien executar com són el lliurament de targetes del Punt Verd (tancat fins la setmana passada), obres, …
Avui signo la convocatòria pel dilluns 25 de maig a les 19:00h que celebrem la primera Junta de Govern a distància, amb l’aplicatiu Localretmeet.

El divendres 22 de maig tanquem una setmana setmana més de confinament estant a la fase 1 i pel què sembla, a punt de començar la fase 2 el dilluns. Tot i així cal molts prudència i seguir mantenint totes les mesures de prevenció per no tirar enrere.
Pel matí em reuneixo, juntament amb la regidora d’ensenyament, la Leo, amb l’AMPA per un projecte important que anunciarem en uns dies i que facilitarà molt la tasca a famílies i ajuntament.
Cal seguir treballant mirant pel futur immediat i per millorar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari