Dimecres 20 de maig: casal d’estiu, premis de Sant Jordi, FEGP a la setmana de l’empresa i ocupació, reunió de govern, Consell d’alcaldies i reunió de gestió de residus

Dimecres 20 de maig, confinament: reunió pel casal d’estiu, repartiment premis de Sant Jordi, el vídeo de la Neus Lloveras de la FEGP, reunió de l’equip de govern, consell d’alcaldies i reunió de la gestió de residus

Avui a les 10 del matí ens reunim amb l’Anna de la Ballaruga per parlar de com afrontar el Casal d’estiu amb totes les mesures. Aquest any tot és diferent i es fa per prevenir.

Després vaig a l’Ajuntament i juntament amb la Judith, regidora de cultura, repartim els premis del concurs de Sant Jordi. Els hi portem a la família Pascual Turdiu, la Sílvia, la família del Jordi i la Montse (li donem a la seva mare). Uns premis ben merescuts per les fotografies i els vídeos que van fer per Sant Jordi!

Torno a l’Ajuntament per feina i aprofito per veure el vídeo que ha gravat la Neus Lloveras, presidenta de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), dins la III setmanes de l’empresa i ocupació. Un vídeo positiu i realista que us recomano. Gràcies Neus!

A quarts de 5 de la tarda quedem l’equip de govern al despatx, tots separats però junts i en directe després de dos mesos! Totes aquestes setmanes ens hem vist diàriament per videotrucada i algunes vegades en persona però no tots. Com que el despatx és gran, podem seure separats sense problemes.
Fa il·lusió seguir treballant veient-nos les cares en persona!

Quan acaba la reunió torno a casa per dues reunions seguides. Primer el Consell d’alcaldies, del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb varis temes centralitzat tot en la Covid-19 i en tot el que ens ve properament. I després seguim amb reunió sobre la gestió de residus a nivell comarcal, un gran i important tema.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari