Dilluns 18 de maig i dimarts 19 de maig: comissió de seguiment del SOC i comencem la segona setmana de les III setmanes de l’empresa i ocupació

18 i 19 de maig, confinament: dilluns i dimarts amb Comissió de seguiment del SOC, setmana de l’empresa i ocupació amb Terra i Taula i feina d’Ajuntament

El dilluns 18 de maig al migdia em connecto a la Comissió de seguiment del SOC amb varis temes: revisió de la diagnosi, finançament de polítiques actives pel 2020, execució del programa 2019 i pla d’avaluacions. Són unes dues hores intenses, amb molta informació i molt interessant i necessari per la situació actual.

Després miro el vídeo de Terra i taula a càrrec del Josep Pascual, del restaurant Ull de Llebre, i del Jordi Pascual, de Torclum. Dos bisbalencs que han acceptat l’oferiment d’explicar-nos com viuen professionalment aquesta pandèmia i ens ho expliquen dins la III setmanes d’empresa i ocupació. Moltes gràcies per participar i per reinventar-vos!

El dimarts 19 de maig estic tot el matí a l’Ajuntament amb varis temes. Un d’important és que ja han sortit publicades al BOP les dues convocatòries de subvencions que vam aprovar la setmana passada: ajudes a famílies amb ERTOS o sense feina a causa de la Covid-19, i autònoms i petites empreses que han hagut d’aturar la seva activitat o han vist reduïts els ingressos degut a la Covid-19. Doncs que avui ja surten publicades, el termini de presentació de sol·licituds serà de demà dimecres 20 de maig i fins el dimarts 16 de juny, ambdós inclosos.
Degut a l’estat d’alarma les presentacions de sol·licituds i documentació ha de ser telemàtica.

I seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari