15, 16 i 17 de maig: divendres i cap de setmana d’ocupació, sol i pluja, comerç local i família

15, 16 i 17 de maig, confinament: divendres i cap de setmana amb la III setmanes d’empresa i ocupació, pluja, sol, comerç local i dinar de l’Ull de Llebre

El divendres 15 de maig al migdia, em connecto per veure el vídeo gravat per la Susana Muñiz d’Adecco, dins la primera setmana de les III setmanes de l’empresa i ocupació. Aquest vídeo el podeu veure a través d’aquest enllaç i és molt interessant, sobretot per les persones que busquen feina. La Susanna és una gran professional i es nota! Moltes gràcies per la col·laboració!

El dissabte 16 de maig, com cada dissabte, faig el recorregut a les botigues bisbalenques per recollir el que vaig encarregar ahir.
Matí de sol i calor però per la tarda el cel es va tapant fins que fa un xàfec de mitja hora amb molta, molta pluja. Després afluixa però el cel segueix tapat i caient quatre gotes. Un dia de primavera total!

El diumenge 17 de maig i, després de dos mesos de confinament, dinem de l’Ull de Llebre! Vam encarregar dinar i avui l’anem a buscar. Cal que ens reinventem, sobretot professionalment, i que busquem noves idees per tirar endavant els negocis.
Boníssim, com no podia ser d’una altra manera!
Per la tarda fem una caminadeta, pel·lícula, feina i ja hem passat el cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari